Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвХранителният ви режим трябва да е съобразен с

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвХранителният ви режим трябва да е съобразен с
Коментари Харесай

Биляна Йотовска: Хранете се разумно и спортувайте дори у дома, за да сте във форма

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Хранителният ви режим би трябвало да е съгласуван с това какъв брой сте дейни денем, тъй като и претренирането не е добър вид, защото в случай че не се възвръщаме добре, няма напредък, а двете неща вървят ръка за ръка. Бих споделила даже, че храненето е по-важно, по тази причина би трябвало да е умерено и да внимаваме и с порциите, и също нещо доста значимо - не всеки път здравословното е диетично. Тоест, даже и едно здравословно ядене като тези протеинови палачинки, в случай че сипем прекомерно огромна порция за нас, отново не е добър вид, би трябвало да се съобразяваме, да имаме мярка.

Това съобщи моделът Биляна Йотовска в изявление за " На кафе "   по Нова Тв. Йотовска дава препоръки по какъв начин да изглеждаме добре и да сме постоянно във форма.

Може да се понижат порциите, т.е. да минем на калориен недостиг. Не имам предвид това да се пропуща закуска или друго хранене денем, просто да понижим калориите от дневните порции, да ограничим като цяло малко храната в рационални граници. Може да започваме деня си с чаша или две вода, от време на време може да добавяте изстискан лимонен сок или малко ябълков оцет, това също задейства храносмилането, забързва метаболизма и задейства перисталтиката, да се понижат като цяло въглехидратите в храната и да се усилят белтъчините, и най-много да сме непрекъснати в желанието си да влизаме в по-добра форма. Не единствено за лятото, несъмнено, има и билкови артикули, които подкрепят тези процеси. Ще ви дам няколко образеца, примерно еньовче, дестилат от бреза, несъмнено, спорт всеки ден. Ако нямате време за цяла дълга подготовка, най-малко 15- 20 минутки заран на гладно, мисля че всеки може да отдели. Упражненията вкъщи могат да заместят натоварването във фитнес, стига да са съчетани с рационална храна и да сте непрекъснати, сподели още Биляна Йотовска.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР